AmvernA is officieel dealer in Nederland van
Merrow, Global en Monti Mac

Industriele naaimachine Merrow

Industrie naaimachines

AmvernA is de grootste Nederlandse dealer van Industrie naaimachines. AmvernA is officieel dealer van de kwaliteitsmerken Merrow, Global en Monti Mac.

Naast de verkoop van naaimachines van Merrow, Global en Monti Mac verzorgen wij ook al het onderhoud en leveren we alle benodigde onderdelen van deze merken.

Op zoek naar een industrie naaimachine voor welke markt dan ook? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@amverna.nl of telefonisch 0294-208004.


Naaimachine onderdelen

Desgewenst leveren en maken wij daarnaast motortafels op accu of met servomotor. Ook voor een volautomatisch systeem met aandrijving en klemming (railway carrier) bent u bij Van Huisstede Techniek aan het juiste adres. Voor beide merken fabriceren wij ook alle toepassingen op maat.

Van Huisstede Techniek heeft bijna altijd originele onderdelen op voorraad of kan deze rechtstreeks bestellen bij Merrow Sewing Machines, Global en Monti Mac. Neem voor de actuele voorraad en prijzen contact met ons op via info@amverna.nl of telefonisch 0294-208004.

Kwaliteit en vertrouwen

Bij AmvernA hebben we meer dan 20 jaar ervaring met de verkoop en onderhoud van textielmachines w.o. naaimachines. Voorheen. Sinds 2014 zijn we zelfstandig en bouwen we in Nederland en België verder aan het dealerschap van Merrow, Global en Monti Mac.

Net als de merken die we vertegenwoordigen staat AmvernA voor kwaliteit en vertrouwen. In de relatief korte periode als zelfstandig onderneming hebben wij al een vaste klantenkring opgebouwd.

Tweedehands naaimachines

Regelmatig heeft AmvernA tweedehands naaimachines welke volledig gereviseerd zijn en waar nodig onderdelen zijn vervangen. U kunt dan een tweedehands industriële naaimachine kopen die er weer jaren tegenaan kan, voor een scherpe prijs. Op een door ons verkochte, gereviseerde machine zit altijd minimaal een jaar garantie. Eventueel gaan wij voor u op zoek naar een gebruikte machine


Eigen werkplaats in Weesp

AmvernA heeft in Weesp een eigen werkplaats voor revisies en reparaties aan alle soorten naaimachines, ook consumenten naaimachines. Tevens komen we natuurlijk bij u op locatie voor reparaties  en onderhoud aan industriële naaimachines.

Bent u geïnteresseerd in wat AmvernA voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@amverna.nl of telefonisch 0294-208004.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van onze industriële naaimachines en AmvernA.